Sunday, September 7, 2014

pari viikkoa sitten

IMG_0127 Pari viikkoa sitten maanantaina lähdin siskon seuraksi ottamaan kuvia sen koulutyötä varten yhelle rannalle. Sisko otti aikansa siinä niitä kuvia ja ei enään jaksettu kävellä kotiin niin päätettiin napata juna. Lähdettiin oottamaan junaa tyhjälle asemalle ja samassa siihen meidän eteen juoksee vähän nuhjuisen näköinen tyttö hädissään pyytämään apua. Tyttö pyysi meitä piilottamaan hänet, koska häntä kuulemma jahdattiin ja siskon kanssa molemmat kelattiin, että tää on joku vitsi. Ei kauaa ehditty ihmettelemään kun nurkan takaa siihen ilmestyy kaks tyttöö jotka alkaa uhkailemaan ja on tyyliin että antakaa tyttö tänne yms. Sisko siinä soitti poliisit ja nää tytöt riuhtas tän tytön ja repi siltä hiuksia, potki ja hakkas ja juos karkuun. Kaikki kävi niin nopeasti, ettei siinä voinut tehdä mitään. Mainittakoon, että nää tytöt oli ehkä jotain 13-14 vuotiaita.
Illalla sitten täällä tapahtui jotain vähän kivempaa! En oo ihan satavarma mitä täällä tapahtui, mutta mentiin rannalle katsomaan aaltoja, koska ne hohti sinisinä! Se oli niin upean näköstä, ettei mitään rajaa. Se johtu kuulemma joistain planktoneista tyyliin, jotka hohtaa sinistä. Niiiiin kaunista.
IMG_7472
IMG_7394
IMG_7493 Samalla viikolla käytiin meidän saksatytön kunniaksi kiinalaisessa. Älyttömän hyvän ruuan jälkeen mentiin jonkinsortin dramanightiin, jossa katottiin kun eri vuosikurssien joukkueet kilpaili kaikissa dramakisoissa yms.
Nyt on kans meiän saksatyttö palannut takas Saksaan :-( Oon kuitenkin luvannut mennä Saksaan moikkaamaan häntä pian. love her.
IMG_7423 IMG_7403 IMG_7408 IMG_7412 IMG_7442 IMG_7421 IMG_7427 IMG_7414 IMG_7435 ja joo, mulla on schoolsportsina fishing ja tää tapahtuu joka torstai. Normaalisti vietetään tää aika vaan istuskelemalla nurmikolla ja syöden ranskiksii tai jätskii, mutta nyt päätettiin mun toisen perheen siskon kanssa oikeesti mennä ns. kalastamaan. Kalaonni ei tällä kertaa suosinut, mut ei sillä niin väliä ole, kunhan on vaan hauskaa haha.

No comments:

Post a Comment