Wednesday, June 25, 2014

tj 12

IMG_0015
IMG_0005
IMG_0004 IMG_0007
IMG_0010 IMG_0009voisin ikuisesti aina vaan komppaa joka postauksessa ja muissa päivityksissä biisiä, juju - onni. koska jumalauta. kaiken tajuu vast kun sen menettää. ihan yleisesti ottaen tällä hetkellä rakkauslaulut saa mussa jonkunnäkösen oksennusrefleksin tai muuten vaan tosi etovan olon. jes. voin rehellisesti sanoa etten mä oo tällä hetkellä ihan okei, mut aika parantaa haavat ja gotta stay positive. elämää ei oo luotu helpoks ja elämässä täytyy tehdä uhrauksia ja päätöksiä. unelmat on luotu toteutettaviksi ja mä lennän viikon päästä maanantaina yölennolla hongkongiin ja sieltä sydneyhyn.IMG_0006 IMG_0014 IMG_0013 IMG_0008 IMG_0003 tosiaan lentotiedot tuli tänään ja oikeest nyt on vaan sellanen fiilis et tää kaikki oikeesti on todellista. vihdoinkin. wouwouwouwouuu. ei jännitä vielä, tai rehellisesti sanottuna nyt kun syvemmin ajattelee saattaa vähän mahanpohjasta kirpaista, mut se kuuluu asiaan. i guess. viikonloppuna pitäis alottaa pakkaaminen vuodeksi, koska ens viikolla en pahemmin kerkeä kotosalla olemaan ja parempi aloittaa se pakkaaminen ajoissa, koska haluun sitten ne vikat hetket nauttii läheisten läsnäolosta enkä stressata pakkaamista haha.
tässä kohta juhlitaan läksiäisten muodossa, sunnuntaina suuntana oulu ja vikana suomiviikonloppuna luvassa summer up! en vaan malta oottaa! joo ja käytiin emman kans kuvailemassa eilen niin postailen niitä kuvia myöhemmin :)

1 comment:

 1. Anonymous27/6/14 01:19

  Just kotiudui amerikast täl viikol ja annan sulle kaksi vinkkiä 1.älä ota mitään turhaa mukaan. turhaa? paita josta ehkä tykkäät. ehkä. et oo varma "mutku käytin sitä sillo ja emt se o iha kiva" no ok jätä se himaa siellä se sua sit odottaa ku tuut
  2.Ku pakkaat tavaroitas vuoden päästä, sulla saa olla se iso matkalaukku,pienempi ja sit handbag/reppu. älä_ota_mitään_ylimääräisiä_laukkuja. koska se on oikeesti aika jotenki ainakin minulle oli semmonen opetus että mitä tavaroita OIKEASTI tarvitsee ja mitä ei. en tiiä niist aasian ja austraalia lentoyhtiöitte painorajoist mut amerikas oli se kaks 23kg ja sit se handbag/reppu. mut niin ni siin jotenki oppi arvostamaan sitä että vähemmän on enemmän käsitettä.

  sit viel sellast perus että ekal viikol o oikei jos puhuu perheelle/kavereille suomes paljo mut viimestää joulu jälkee sun on PAKKO päästää irti suomesta ja elää sitä elämää toisel puolel palloo. tosiaa helpommi sanottu ku tehty. mut se on vuos su perhe ja kaverit ei jätä tai jos jättää ni kertoo aika paljo kavereita. ja sitten paras mitä ite opin MURICASSA oli että yksin olemisen taito on upea taito ja se semmone en oikee osaa sanoiks pistää mut että niinku antaa kaikelle mahollisuuden, mutta myön tuntee sen oman rajan eikä tee semmosta mistä tietää ettei nauti. tää vuosi, oli sun perhe sit ihan vitun perseestä tai ihan paras, tulee muuttamaan sua niin paljo ettet osaa ees kuvitella.
  Mutta joo oli vähä sekava kommentti suomi ei oo oikee hallus viel.. :D ja onnea matkaa ja älä helvetti luovuta vaikka tuntuu että kaikki ois iha perseestä.ja muista että et ole yhtään sen specialimpi ku muutkaan ihmiset vaikka ootki vaihto-oppilas (tää oli jotai mitä en iha heti ite tajunnu ja vähä hävettää viel u_u) mutta joo tää oli täs onnee matkaa ja piä kiva vuos!

  ReplyDelete