Saturday, March 22, 2014

väsyttåå

mää
maiwa
tlo
pallo
maja
jolo
shirt OASAP// pants dr denim // shoes nike
heissan! kello on ihan just yks ja nukkumisenmahdollisuudet senkus vähenee! herätys taitaa olla mulla 3:30, ellei jo aikaisemminkin. Aamulla nokka kohti Tallinnaa mummolle ja mukaan pakkaan parit koulukirjat uhkaavasti lähestyvän koeviikon takia.. Vähän viime tippaan jäänyt kaikki.
On ihanaa, että kevät tulee ja lumet sulaa. Talvitakin voin heittää vihdoin kaapin pohjalle ja kaivaa sen esiin vasta vuoden päästä syksyllä. hui. Tunteet heittää vuoristorataa ja syvälle patoutunut tunneasia-en-tiedä-mikä vaatii jotain purkautumista pian emmätiiä apua fgkjlö. Alan vaan pikkuhiljaa käymään ylikierroksilla ja ajattelemaan liikaa, jos en saa puettua ajatuksia sanoiksi ja teoiksi ja blääöö, kamalan hankalaa :(
ei mulla muuta, kun että haluaisin tästä tunnepatoumasta eroon (jestas mikä sana, en kestä:D) ja olla completely happy ja huoleton. joo ja sain ton ihanan paidan OASAPilta muuten!
niin sekava olotila, et oon vuodattanu kaiken tähä blogitekstiin jo monet kerrat ja aina vaan pyyhkinyt kaiken. tää saa nyt kelvata. liibalaaba.

2 comments:

  1. Anonymous22/3/14 16:36

    uuu ihana toi sun paita!

    ReplyDelete