Thursday, March 27, 2014

kukkasii ja kukkakaalii

2
5
3
4
1
tanktop - OASAP // jeans - dr denim
muiikmka. Ihmiset muuttuu ja maailma niiden ympärillä. Tai perun edellisen, jotkut ihmiset eivät sinänsä muutu, vaan kasvavat. Ei välttämättä fyysisesti, mutta henkisesti. Maailma ja katukuva opettavat elämään ja jokainen hetki on ainutlaatuinen, eikä ympäröivää maailmaa voi pakoilla loputtomiin. Aika kuluu ja pian kaikki on ohi, tai ei välttämättä ohi vaan toisin. Maailma on väärinpäin ja kieli on aivan toisenlainen. Pieni pelko tulevaan ja nykyhetkeen on aina sallittua, mutta aina täytyy elää täysillä, tai ainakin yrittää. Aina se ei onnistu, mutta kun yrittäminenkään ei onnistu niin ihmisvoimat alkavat olla heikoilla. En tiiä. Jännää. 3kk lähtöön. Elämä on ihanaa ja pelottavaa eikä tässä blogitekstissä ja elämässäkään ylipäätään ole mitään järkeä.
Me eletään ja pyritään täyttämään tarpeitamme - joskus hieman itsekkäästikkin. Sitten valitaan muutama ihminen, jotka vaikuttavat kivoilta ja lisätään heidät omaan elämään. Friendship is so weird. You just pick a human you've met and you're like "yup i like this one", and then you just do stuff with them. Lopulta elämä vie mennessään ja päätökset johtavat toisiin ja ihmisestä saattaa tulla sokea ympäröivälle maailmalle. Jossain vaiheessa koko elämä kaatuu päälle. Sitten kuollaan. Tosiaan, kaikenkaikkiaan elämä on ihanaa, jos siitä tekee ihanan, eikä tämän pitäisi olla vaikeaa. Pienillä teoilla on suuri merkitys kaikkeen.

joo en oikeesti tiiä, ehkä mun pitää käydä nukkumaan. en edes viitsi vaivautua lukemaan tota ylläolevaa tuotosta läpi, koska tiedän, että se on sekava. yhtä sekava kuin mun mieli just nyt. pelkkiä yhdentekeviä lauseita peräkkäin. ja ton ihanan topin sain OASAPilta.

5 comments:

 1. Military preferred outdoor sports —— army bag.

  ReplyDelete
 2. Ihana blogi! Taidan jäädä lukijaks :)

  ReplyDelete
 3. Hui kun oot nätti! ja tosi taitava kirjoittaja ♥ :-)

  helmi-i.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/4/14 19:12

  hei ootko aatellu tehä uutta sellasta meikkipostausta mis kerrot et mitä käytät jne. koska se edellinen on aika vanha? :) oon aina ollu kiinnostunu näist asioist :D

  ReplyDelete