Sunday, January 26, 2014

:SSSSSSSSS

meikäjolo guggii snöooelu juhhuuu jihuuu yolo oksennussapuska f jeea märö
moii! Täällä mä taas haha. Jokin mua tässä bloggaamisessa ärsyttää ja haluaisin muuttaa tapoja, mutta en vaan tiedä miten lol haha. Anyway, ajattelin tulla kertomaan vähän kuulumisia ja silleen. En oo edes esitellyt mun joululahjoja, ja tuskin tuun niille enään tässä vaiheessa mitään erillistä postausta tekemäänkään, niin tässä tän postauksen lomassa esittelen vaikka pari lahjaa. Pipon tilasin itelleni lahjaksi ja oon ihan tahattoman rakastunut tohon! Samoin sain ton villapaidan kans lahjaks äiskältä. Anna Suin hajuvesi ja Lancomen meikkivoide. Ostin kans viikko sitten ton Clarinsin meikkivoiteen ja tykkään siitä kyl aivan hurjana jee.
Ainii oli jotenkin tosi koomista kun löysin mun student profilen Aussien vastaanottavan järjestön puolelta. Vähän hymyilytti ne faktatiedot siellä. Mun lahjakkaalla päättelykyvyllä laskin alustavaks lähtöpäiväksi 7.7. että saa nähdä sitten, että milloin sitä tulee lähdettyä haha. Toivottavasti ei ainakaan yhtään aikaisemmin, koska haluan niin kovasti Summer Upiin, no sen näkee sitten.
Taitaa huominen ja koko loppu viikko mennä kokeisiin lukiessa. Seuraaval viikol kahtena päivänä kokeet ja loppuviikko onkin vapaata ja suuntana Ruotsi.

ainii tein uuden askin, kun poistin edellisen joulukuussa. kyselkää jee ja linkkailkaa taas teidän askeja niin kyselen teiltä :) http://ask.fm/linttupaska

6 comments:

 1. http://ask.fm/ELECTRICP0PPERS

  ReplyDelete
  Replies
  1. jeeea, käyn jossai välis heittelemässä kysymyksiä! :)

   Delete
 2. Anonymous27/1/14 15:55

  sitte ku tuut sieltä vaihdosta, nii meinaatko pysyä ruskeissa hiuksissa vai värjätä takas punasiksi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. haluaisin ainakin kovasti värjätä takaisin punaisiksi :) tänäänkin kattelin haikein mielin vanhoja kuvia, äääää

   Delete
 3. Ihana asukuva! Oot tosi kaunis *w*

  ReplyDelete
  Replies
  1. vooi että, kiitos kamalasti :3

   Delete