Monday, October 29, 2012

israel eilat

bitchpliiiis07 bitchpliiiis03 bitchpliiiis02 bitchpliiiis06 bitchpliiiis05 bitchpliiiis08 bitchpliiiis04 bitchpliiiis01
laatu näköjään kuoli, mut whatevs. oon palannu Israelist ja reissu oli ihan mieletön! ja mun hiukset haalistu sigaan koska a) unohin värjäysvaihees punasen vähä liia pitkäks aikaa päähä... whoops b) aurinko haalisti c) vesi huuhto värii pois eikä mul ollu meges mitää värii suojaavii mömmelöitä.. Tehtii kans retki Jordaniaan sinne Petraan ja ouumai oli niin siisti et huhhuh. Se on siis sellanen muinainen kaupunki ja siel on hirveest kallioo hakattui hautoi ja muit hömmelöit.
Mun iho parani reissus kans ihan kiitettävää kuntoo, mut fml sain taas lisää pisamii ei - ei - ei -eiiii. HEI ja mikä sattuma, meiän naapurit oli samas lentskas ja viereises hotellissa.
Ostelin kans tuolt jotai juttui, mut aika vähäsen, koska mun lompsa on tiukilla ja tuol oli semikallista lukuunottamat niit torikojui mis myytii kaikkii feikkei ja puhelinkuorii ympäympä. Otan noist ostoksist vaik kuvaa täs täl viikol, koska ne on aika nakki kuvata, ku niit on vaa iha muutama juttu.

Oli myös karu siin altaal tsekkaa feisba ku kaikki päivittelee et lunta tulee ja yhyy on kylmä ni meitsi vaa 43 asteen lämmös ottaa brunaa pintaan 8)

mut meiki lähtee nyt kattelee itelle kuorovaatteet kassii, koska mul on huomen kuorokuvaus ja ylihuomen luokkakuvaus! moooymoy!11

8 comments:

 1. oi vitsi, kivoi kuvii! tulee lämmin ku kattelee näitä täältä kylmästä suomest :--D

  ReplyDelete
 2. ♥ oisit ottanu mut mukaa ja sun hiukset näyttää kivoilta

  ReplyDelete
 3. Löysin just sun blogin ja YouTube kanavan jne. Rakastuin ! ♥ Ja se tunne ko munki nimi on linda :'3

  ReplyDelete
 4. heei, mistä olitkaa ostanu noi aurinkolasit? tekis mieli ostaa :DD

  ReplyDelete
 5. Kauhee matkakuume tulee kattellessa näitä kuvia! Huh :)

  ReplyDelete