Tuesday, October 25, 2011

toista perässä mudkipmudkipmudkipmudkipmudkip
Joo mulla on mudkip ( ;;;___;;;♥ ) joka on imo ihan törkeen sulone !! näyttää kyl tos kuvas kovastikki siltä, et se ois jostai pyyhekankaast tehty, sitä se ei kuitenkaan oo. aina ei vaan voi voittaa. viimeviikolla meil oli koulus halloweenparteet joten olin asianmukaisesti eheheh minni ... voi luoja :''d. nenä oli kyl komeempi koulussa, mut kuvaa varten se on jo pariin kertaa uudestaatehty. niija tosiaa, meitsil alko perjantaina kahen viikon loma ♥ koska sunnuntaina meitsi ottaa suunnaksi Dubain !! pretty cool.

........... ja oh yeeeah, kävin kirjakaupassa ja viel kirjaostoksil ??!! yllätyin tost tän vuoden hits -kirjast positiivisest, ku siin oli paljo hyvii biisei ja siin oli kans I follow rivers, jonka esittää Lykke Li ♥. whoa.

nyt meen kuitenki lakkailee kynsii ku noi on aika järkyttäväs kuosis atm ja hoxatkaa toi aika hyvä matchi noitte kynsien ja kirjan välil :-d

PS mulla rikkoontu 150 lukijan raja niin voisin jonkun erikoispostauksn väsätä ? funtsailin jos toteuttaisin uudestaan kysymyspostauksen, jonka oon joskus aiemminki toteuttanu, vaan oon nyt poistellu noit aiempii postauksii ni sitäkää ei enää oo :'D eli ehotelkaa plzzz jotain postausideoita :--) kysymyspostaus? 'ota kuva' -postaus? jotain muuta?

11 comments:

 1. mudkipmudkipmudkipmudkipmudkip awww kui söpö ^^ mut meiksin mielee on kyl nää ainoot ja oikeet ''alkuperäset'' poket ;---)

  ReplyDelete
 2. MÄ EN TII MITÄÄ SÖPÖMPÄÄ KU SÄÄ TOS EKAS. omg <3

  ReplyDelete
 3. u, linda oot niin suloin :____:♥

  p.s. saat multa haasteen ;)
  http://tarusworldtaru.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. ira - hihii ; ))
  tanni - ahahahahahhaahaha thnxx ==DDDDD
  taru - pöh kiits ! : D ja kiitsan haasteest, teen sen täs josssaki välis : --- )

  ReplyDelete
 5. mistä noi korvat on ? *--*

  ReplyDelete
 6. hihii samat korvat mulla ;)

  ReplyDelete
 7. ihana minnniiiii :---))))

  noi sun kynnet on iha hirveen pitkät o.o

  ReplyDelete
 8. Ano - Pariisin disneylandist !!
  sooro - jep ! C:
  laura - ;; )) niimpä

  ReplyDelete
 9. LEIKKAA KYNNET noi on vitun rumat

  ReplyDelete
 10. ano - ehkä rumat, mut 100 kertaa rumemmat on sellaset rupiset ja ja kaikkien mahollisuuksien mukaa pienimmillee pureksitut. ja ei en leikkaa.

  ReplyDelete